Sponsoren

Hieronder onze Sponsoren van het Wateringse Veld Loopfestijn

Namens alle deelnemers, de organisatie van het Wateringse Veld Loopfestijn en het bestuur van het Bewonersplatform Wateringse Veld, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Hoofdsponsor


Fysiotherapie Wateringse Veld – Weet wat u beweegt
Fysiotherapie Wateringse Veld is een wijkpraktijk die weet wat u beweegt. Vanaf het begin zijn wij in de wijk gevestigd en samen met u hebben wij de wijk zich zien ontwikkelen. Onze specialisten en behandelingen zijn daarom afgestemd op de klachten die in de wijk en omgeving voorkomen. Deze wijkgerichte betrokkenheid uit zich ook in het de betrokkenheid welke we hebben bij het Wateringse Veld loopfestijn. We helpen al jaren mee in het organisatie, zijn actief op de dag zelf bij de start/finish, verzorgen de massage’s en waar het kan sponseren we de loop. Ieder jaar is het weer een prestatie en zijn er trots op dat het evenement nog steeds groeit. We hopen dat u er net zoveel plezier aan beleefd als wij.

Afstandsponsoren

2 Samen 500 m, I Fiori 2,5 km, Rabobank 5 km, Olsthoorn Makelaars 5 km wandelen, Hilgersom 10 km :

Kinderopvang 2Samen

2Samen is een organisatie met 75 jaar ervaring, die constant blijft investeren in kwaliteit, zoals goed opgeleide medewerkers, ruime locaties met een eigen karakter en uitstraling en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van de kinderen centraal staan. 2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor uw kind! Wij bieden een plek waar uw kind vanuit een veilige en vertrouwde omgeving de wereld kan verkennen, onder deskundige en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

I Fiori

Zoals U kunt verwachten ligt onze passie onder andere in het creëren van opvallend, creatief en decoratief bloemwerk. Of het hier nu gaat om grote podium bloemstukken of sfeervolle aankleding van dinertafels met kleine arrangementen, wij zien het als een uitdaging. Grotere bloemstukken en specifieke wensen worden altijd in nauw overleg met u op bestelling gemaakt en desgewenst uiteraard ook bezorgd. Een heel traditioneel bloemstuk of een modern arrangement, wij vertalen uw wens in een creatief en fleurig resultaat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u absoluut hoogwaardig kwalitatief bloemwerk aanbieden.

Hilgersom

Bij Hilgersom willen wij advies geven aan klanten die geïnteresseerd zijn in hun persoonlijke financiële situatie en het best mogelijk hieruit willen halen. Door veel tijd te investeren in persoonlijke aandacht voor onze klanten zijn wij in staat de financiële vertrouwenspersoon te worden van onze klanten. Onze klanten kunnen altijd op ons terugvallen in iedere levensfase, bij iedere gebeurtenis.

Vrienden van het Wateringse Veld Loopfestijn

Gemeente Den Haag
Evenementen zijn belangrijk voor ondernemers, bewoners en bezoekers van Den Haag. De gemeente geeft subsidie aan kleinschalige publieksevenementen, vooral voor de ondersteuning van de promotie van het evenement. Voor wie? Rechtspersonen zoals bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen subsidie krijgen. Zo ook voor het Wateringse Veld Loopfestijn

Wateringse Veld
Een opmerkelijk stedenbouwkundig plan van het Ontwikkelings Combinatie Wateringse Veld. De Architecten van het Wateringse Veld. In 1995 werd de Stedenbouwkundige Visie voor Wateringse Veld vastgesteld. Voorop stond het zoveel als mogelijk inpassen van de bestaande landschappelijke waardes. Historische Landschapselementen, zoals de watergangen, de linten met hun karakteristieke bebouwing en de hoogteverschillen in het landschap, moesten, waar mogelijk, worden behouden. En is samen met de Gemeente Den Haag de sponsors van het eerste uur van het Wateringse Veld Loopfestijn.

Double Sports
Double Sports is een jong, fris, maar ervaren bedrijf dat zich richt op het opzetten en verzorgen van (nieuwe) sport- en spelactiviteiten. Wij ondersteunen instanties in het onderwijs, sportverenigingen, gemeentelijke organisaties en kinderdagverblijven op het gebied van sport en spel. Double Sports biedt uitvoering, organisatie en coördinatie van sport en spelactiviteiten voor met name het onderwijs, de kinderopvang, welzijnsinstanties en gemeenten. Alle activiteiten van Double Sports worden verzorgd door flexibele sportprofessionals die sport en spel kunnen onderwijzen van jong tot oud.

Wijkz

Wijkz is de Haagse welzijnsorganisatie, actief in zeven Haagse stadsdelen waar we samen met inwoners werken aan een leefbare stad. We zetten ons met veel enthousiasme en deskundigheid in om je te informeren, advies te geven en je alvast een stukje op weg te helpen. Zodat je uiteindelijk zelf met vertrouwen aan de slag kan. Een prettige leefomgeving valt of staat met bewoners die naar elkaar omkijken. Samen iets leuks organiseren, met elkaar om tafel om te praten over de buurt, of gewoon een gezellige middag sporten of wandelen. Een sterke sociale basis maakt de buurt prettiger. En maakt problemen zoals armoede, uitsluiting of criminaliteit bespreekbaar. Maar hoe kun je iets organiseren als je een goed idee hebt? Want ondanks alle goede bedoelingen van instanties, is het niet altijd eenvoudig om het juiste loket te vinden. Bij wie moet je zijn? Hoe pak je samen met buurtgenoten een mooi plan op? Hoe organiseer je iets leuks voor je straat? Als je daar zelf niet uitkomt, kan Wijkz je op weg helpen.

BOEI 90
‘Geloven in de wijk!’, dat is de slogan van BOEI 90. We zijn een jonge, moderne kerk in de Haagse wijk Wateringse Veld. We willen een positieve bijdrage leveren aan de wijk door ‘het omzien naar elkaar’ te verwezenlijken. Veel mensen zijn op zoek naar meer, op zoek naar God? Maar wie is God en wie is Jezus en wat betekent het om te geloven? BOEI 90 helpt je graag een antwoord te vinden op deze vraag! Sommigen doen al jaren iets met geloof, maar voor velen is het helemaal nieuw. Of je aan geloof doet of niet, of als je nog nooit in een kerk bent geweest of de kerkdeuren ooit achter je hebt dichtgetrokken, onze deur staan te allen tijde voor je open! BOEI 90 is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) en is hiermee onderdeel van de PKN.

Bike Totaal Wijtman  

Al bijna 100 jaar is Bike Totaal Wijtman een familiebedrijf dat gepassioneerd is in het vakmanschap. Bij Bike Totaal Wijtman wordt vakmanschap gecombineerd met modern fietsplezier. De winkels beschikken over een uitgebreid assortiment wat naast (elektrische) fietsen ook beschikt over fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Binnen de bedrijfscultuur staat service op nummer één! Hun missie is: “Het behouden van een servicegerichte, dienstverlenende tweewielerwinkel waar de klant centraal staat. Hierbij willen wij de verwachtingen van de klant overtreffen”. Hun visie: “Bike Totaal Wijtman is een professioneel, dienstverlenend, servicegerichte tweewielerwinkel die zich onderscheid in assortiment, advies en vriendelijke benadering. Als iemand in Delft of Vlaardingen op zoek is naar een fiets of aanverwant dan denkt hij/zij aan Bike Totaal Wijtman. Bij Bike Totaal Wijtman koopt men fietsplezier!

’t Feesthuis

Bij ons vind je alles om van je feest een succes te maken. In 2005 opende ’t Feesthuis haar eerste feestwinkel in Wateringen. In 2020 kreeg de feestwinkel een totale metamorfose om klaar te zijn voor de toekomst en nog beter op de vraag van deze tijd in te kunnen gaan. Nog meer ballonnen en versiering om elk feest volgens de laatste trends aan te kunnen kleden.
Wij hebben een enorm assortiment aan feestartikelen, cadeauartikelen, verkleedartikelen en schmink. Daarbovenop maken wij  terwijl je er op wacht de mooiste ballonsets aan onze unieke ballonnenbalie, op bestelling leveren we ballondecoraties als bogen en pilaren en verhuren wij Sinterklaas- en Kerstkleding.

Honda Auto Ruiter

Auto Ruiter staat als Honda dealer al meer dan 40 jaar garant voor betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en goede service. Wij zijn Bovag lid en erkend APK-keuringsstation voor alle merken auto’s. Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij de Nationale Autopas. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Honda’s en het onderhoud hiervan, verzorgen voor u onder andere: reparatie en vervanging van autoruiten, schadereparaties, onderhoud aan en reparatie van de airconditioning van uw auto, wissel van zomer- en winterbanden en de opslag van uw zomer- en winterbanden en op uw Honda krijgt u gratis 1 jaar Honda Assistance na een kleine of grote beurt.

Maatschappelijk belang
Wij zien onszelf als een opleider met een maatschappelijk belang, daardoor leveren onze docenten een actieve bijdrage aan diverse initiatieven om de jeugd geïnteresseerd te maken voor het vak ICT.

Renewi
Welkom in de wereld waar afval niet bestaat. Als we u nu eens om úw ideale plaatje vragen … heeft u er dan een beeld bij? Ziet u een wereld voor u waarin u op een prettige manier werkt en leeft, zonder dat de natuur daaronder lijdt? Een bloeiende economie waarin we afval voorkomen, hergebruiken én recyclen. Met als resultaat: de grondstoffen die er nog zijn, worden niet nog schaarser. De CO2-uitstoot houden we minimaal. En de belasting en uitputting van de aarde gaan we zo samen tegen.

ROC Mondriaan
Het Mondriaan bevordert de maatschappelijke deelname van de studenten en cursisten en levert hiermee een actieve bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling van Den Haag en omgeving. Het Mondriaan leiden hun studenten en cursisten op school op tot vakkundige beroepsbeoefenaren en verantwoordelijke burgers. Maar dat doen we ook door aansluiting te zoeken bij talrijke instellingen en evenementen die bijdragen aan de welvaart en het welzijn van onze stad en regio. Zo ook de bijdrage van 20 studenten aan het Wateringse Veld Loopfestijn. Als verkeersregelaars en routebegeleiders.

Jeroen Tibbe fotografie
Fotografie is en blijft mijn grootste passie. Met name sportfotografie vind ik geweldig om te doen. Vrijwel ieder weekend zit ik langs de velden om de actie bij voetbal, atletiek of wielrennen te fotograferen. Sinds een jaar ben ik ook regelmatig bij concoursen voor springpaarden te vinden of in het bos bij een eventingwedstrijd. Maar ik heb in het verleden ook hele bijzondere sporten gefotografeerd zoals jeu-de-boules, schoonspringen en kanopolo.