Sponsoren

Hieronder onze Sponsoren van het Wateringse Veld Loopfestijn

Namens alle deelnemers, de organisatie van het Wateringse Veld Loopfestijn en het bestuur van het Bewonersplatform Wateringse Veld, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Hoofdsponsor


Fysiotherapie Wateringse Veld – Weet wat u beweegt
Fysiotherapie Wateringse Veld is een wijkpraktijk die weet wat u beweegt. Vanaf het begin zijn wij in de wijk gevestigd en samen met u hebben wij de wijk zich zien ontwikkelen. Onze specialisten en behandelingen zijn daarom afgestemd op de klachten die in de wijk en omgeving voorkomen. Deze wijkgerichte betrokkenheid uit zich ook in het de betrokkenheid welke we hebben bij het Wateringse Veld loopfestijn. We helpen al jaren mee in het organisatie, zijn actief op de dag zelf bij de start/finish, verzorgen de massage’s en waar het kan sponseren we de loop. Ieder jaar is het weer een prestatie en zijn er trots op dat het evenement nog steeds groeit. We hopen dat u er net zoveel plezier aan beleefd als wij.

Afstandsponsoren

2 Samen 500 m, I Fiori 2,5 km, Rabobank 5 km, Decathlon 10 km:

Kinderopvang 2Samen

2Samen is een organisatie met 75 jaar ervaring, die constant blijft investeren in kwaliteit, zoals goed opgeleide medewerkers, ruime locaties met een eigen karakter en uitstraling en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van de kinderen centraal staan. 2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor uw kind! Wij bieden een plek waar uw kind vanuit een veilige en vertrouwde omgeving de wereld kan verkennen, onder deskundige en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

I Fiori

Zoals U kunt verwachten ligt onze passie onder andere in het creëren van opvallend, creatief en decoratief bloemwerk. Of het hier nu gaat om grote podium bloemstukken of sfeervolle aankleding van dinertafels met kleine arrangementen, wij zien het als een uitdaging. Grotere bloemstukken en specifieke wensen worden altijd in nauw overleg met u op bestelling gemaakt en desgewenst uiteraard ook bezorgd. Een heel traditioneel bloemstuk of een modern arrangement, wij vertalen uw wens in een creatief en fleurig resultaat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u absoluut hoogwaardig kwalitatief bloemwerk aanbieden.

Rabobank

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.De Rabobank begon ooit als een coöperatie, om oplossingen te vinden waar iedereen beter van werd. De wereld ziet er intussen heel anders uit en onze klanten hebben andere behoeften dan toen. Maar onze mentaliteit is nog steeds hetzelfde: altijd op zoek naar manieren om onze gezamenlijke leefwereld te versterken.

Decathlon

De missie van Decathlon is om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen we door bijvoorbeeld kwalitatief goede producten voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Ook stimuleren we sporten op plekken waar het nog geen gemeengoed is om te (kunnen) sporten. Ons streven om eenieder te kunnen laten genieten van het plezier en de gezondheidsvoordelen van sporten stopt echter niet bij het aanbieden van sportproducten. Sporten doen we zelf het liefst samen met enthousiaste medesporters in de natuur. Sporten toegankelijk maken is dan ook ondenkbaar zonder zorg te dragen voor de aarde en haar mensen.

Vrienden van het Wateringse Veld Loopfestijn

Gemeente Den Haag
Evenementen zijn belangrijk voor ondernemers, bewoners en bezoekers van Den Haag. De gemeente geeft subsidie aan kleinschalige publieksevenementen, vooral voor de ondersteuning van de promotie van het evenement. Voor wie? Rechtspersonen zoals bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen subsidie krijgen. Zo ook voor het Wateringse Veld Loopfestijn

Wateringse Veld
Een opmerkelijk stedenbouwkundig plan van het Ontwikkelings Combinatie Wateringse Veld. De Architecten van het Wateringse Veld. In 1995 werd de Stedenbouwkundige Visie voor Wateringse Veld vastgesteld. Voorop stond het zoveel als mogelijk inpassen van de bestaande landschappelijke waardes. Historische Landschapselementen, zoals de watergangen, de linten met hun karakteristieke bebouwing en de hoogteverschillen in het landschap, moesten, waar mogelijk, worden behouden. En is samen met de Gemeente Den Haag de sponsors van het eerste uur van het Wateringse Veld Loopfestijn.

BPD
BPD is geen bouwonderneming en evenmin een architectenbureau. We zijn een gebiedsontwikkelaar die zich inzet voor het verwezenlijken van leefomgevingen die zelf ook leven. Natuurlijk, we zijn een commercieel bedrijf, maar we zien onszelf toch vooral als een onderneming met een maatschappelijke taak. Met idealen die niet alleen van bedrijfseconomische aard zijn. We willen ook trots zijn op onze bijdragen aan de woonomgevingen in de landen waarin we opereren: Nederland en Duitsland.

Double Sports
Double Sports is een jong, fris, maar ervaren bedrijf dat zich richt op het opzetten en verzorgen van (nieuwe) sport- en spelactiviteiten. Wij ondersteunen instanties in het onderwijs, sportverenigingen, gemeentelijke organisaties en kinderdagverblijven op het gebied van sport en spel. Double Sports biedt uitvoering, organisatie en coördinatie van sport en spelactiviteiten voor met name het onderwijs, de kinderopvang, welzijnsinstanties en gemeenten. Alle activiteiten van Double Sports worden verzorgd door flexibele sportprofessionals die sport en spel kunnen onderwijzen van jong tot oud.

Mooi Welzijn
Welzijnsorganisatie Mooi welzijn is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer. Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud die het op eigen kracht (even) niet meer redden. Daarbij worden de talenten en mogelijkheden van mensen benut en geven wij hen de kans om problemen zelf op te lossen, in en met hun sociale netwerk. Mooi werkt nauw samen met partners in onderwijs, zorg, welzijn, wonen, veiligheid, bewonersorganisaties en de gemeente. Naast professionele inzet beschikt Mooi over een groot aantal vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welbevinden van de bewoners in onze wijken. Samen met hen geven wij inhoud aan modern welzijnswerk.

Domburg Sportprijzen Holland
Domburg levert producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat kunnen wij doen omdat wij zelf direct uit productielanden als China importeren en wij veel zelf kunnen aanpassen of personaliseren. In onze webwinkel kunt u eenvoudig via Ideal afrekenen, waarna wij de bestelling met gezwinde spoed bij u bezorgen. Daarnaast beschikken wij aan de Vlotlaan 532 in Monster over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak een keuze kunt maken of advies kunt inwinnen onder het genot van een kopje koffie. En natuurlijk vindt u ook hier goede prijzen, in meerdere betekenissen van het woord.

VT2000 – VVE Beheer
Dienstverlening op maat voor uw Vereniging van Eigenaars (VvE)! Iedere VvE is uniek. VT2000 biedt een maatwerkpakket voor uw VvE. Bij VT2000 bestaat de mogelijkheid om het bestuur (bij oudere reglementen wordt deze functie administrateur genoemd) uit te besteden. Wij denken graag met u mee, zodat u goed wordt geholpen en de VvE niet teveel betaalt. En ook sponsor van het Wateringse Veld Loopfestijn.

BOEI 90
‘Geloven in de wijk!’, dat is de slogan van BOEI 90. We zijn een jonge, moderne kerk in de Haagse wijk Wateringse Veld. We willen een positieve bijdrage leveren aan de wijk door ‘het omzien naar elkaar’ te verwezenlijken. Veel mensen zijn op zoek naar meer, op zoek naar God? Maar wie is God en wie is Jezus en wat betekent het om te geloven? BOEI 90 helpt je graag een antwoord te vinden op deze vraag! Sommigen doen al jaren iets met geloof, maar voor velen is het helemaal nieuw. Of je aan geloof doet of niet, of als je nog nooit in een kerk bent geweest of de kerkdeuren ooit achter je hebt dichtgetrokken, onze deur staan te allen tijde voor je open! BOEI 90 is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) en is hiermee onderdeel van de PKN.

Ammerlaan IT Training & Advies
Ammerlaan IT Training & Advies is een jong bedrijf dat zich richt op het geven van opleidingen en trainingen in de ICT sector, en dan met name gericht op de vakgebieden Testen, Agile en Business Analyse. Wij geloven in het concept ‘learning by doing’ en ‘praktijk’. Dat betekent dat wij: Voor onze trainingen alleen trainers selecteren die met name praktijkkennis hebben van het onderwerp dat ze vertellen, zodat ook het gebruik in de praktijk voor deelnemers bekend wordt. Tjjdens onze trainingen praktische opdrachten gebruikt worden om het geleerde direct toe te passen en een referentie creëren voor deelnemers.

Maatschappelijk belang
Wij zien onszelf als een opleider met een maatschappelijk belang, daardoor leveren onze docenten een actieve bijdrage aan diverse initiatieven om de jeugd geïnteresseerd te maken voor het vak ICT.

Renewi
Welkom in de wereld waar afval niet bestaat. Als we u nu eens om úw ideale plaatje vragen … heeft u er dan een beeld bij? Ziet u een wereld voor u waarin u op een prettige manier werkt en leeft, zonder dat de natuur daaronder lijdt? Een bloeiende economie waarin we afval voorkomen, hergebruiken én recyclen. Met als resultaat: de grondstoffen die er nog zijn, worden niet nog schaarser. De CO2-uitstoot houden we minimaal. En de belasting en uitputting van de aarde gaan we zo samen tegen.

ROC Mondriaan
Het Mondriaan bevordert de maatschappelijke deelname van de studenten en cursisten en levert hiermee een actieve bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling van Den Haag en omgeving. Het Mondriaan leiden hun studenten en cursisten op school op tot vakkundige beroepsbeoefenaren en verantwoordelijke burgers. Maar dat doen we ook door aansluiting te zoeken bij talrijke instellingen en evenementen die bijdragen aan de welvaart en het welzijn van onze stad en regio. Zo ook de bijdrage van 20 studenten aan het Wateringse Veld Loopfestijn. Als verkeersregelaars en routebegeleiders.

Jeroen Tibbe fotografie
Fotografie is en blijft mijn grootste passie. Met name sportfotografie vind ik geweldig om te doen. Vrijwel ieder weekend zit ik langs de velden om de actie bij voetbal, atletiek of wielrennen te fotograferen. Sinds een jaar ben ik ook regelmatig bij concoursen voor springpaarden te vinden of in het bos bij een eventingwedstrijd. Maar ik heb in het verleden ook hele bijzondere sporten gefotografeerd zoals jeu-de-boules, schoonspringen en kanopolo.