Sponsoren

Hieronder onze Sponsoren van het Wateringse Veld Loopfestijn

Namens alle deelnemers, de organisatie van het Wateringse Veld Loopfestijn en het bestuur van het Bewonersplatform Wateringse Veld, danken wij u hartelijk voor uw sponsoring en/of donatie in welke vorm dan ook.​

Hoofdsponsor


Fysiotherapie Wateringse Veld – Weet wat u beweegt
Fysiotherapie Wateringse Veld is een wijkpraktijk die weet wat u beweegt. Vanaf het begin zijn wij in de wijk gevestigd en samen met u hebben wij de wijk zich zien ontwikkelen. Onze specialisten en behandelingen zijn daarom afgestemd op de klachten die in de wijk en omgeving voorkomen. Deze wijkgerichte betrokkenheid uit zich ook in het de betrokkenheid welke we hebben bij het Wateringse Veld loopfestijn. We helpen al jaren mee in het organisatie, zijn actief op de dag zelf bij de start/finish, verzorgen de massage’s en waar het kan sponseren we de loop. Ieder jaar is het weer een prestatie en zijn er trots op dat het evenement nog steeds groeit. We hopen dat u er net zoveel plezier aan beleefd als wij.

Afstandsponsoren

2 Samen 500 m, I Fiori 2,5 km, Health Me 5 km, Health Me 5 km wandelen, Hilgersom 10 km :

Kinderopvang 2 Samen

2Samen is een organisatie met 75 jaar ervaring, die constant blijft investeren in kwaliteit, zoals goed opgeleide medewerkers, ruime locaties met een eigen karakter en uitstraling en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van de kinderen centraal staan. 2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor uw kind! Wij bieden een plek waar uw kind vanuit een veilige en vertrouwde omgeving de wereld kan verkennen, onder deskundige en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

I Fiori

Zoals U kunt verwachten ligt onze passie onder andere in het creëren van opvallend, creatief en decoratief bloemwerk. Of het hier nu gaat om grote podium bloemstukken of sfeervolle aankleding van dinertafels met kleine arrangementen, wij zien het als een uitdaging. Grotere bloemstukken en specifieke wensen worden altijd in nauw overleg met u op bestelling gemaakt en desgewenst uiteraard ook bezorgd. Een heel traditioneel bloemstuk of een modern arrangement, wij vertalen uw wens in een creatief en fleurig resultaat. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u absoluut hoogwaardig kwalitatief bloemwerk aanbieden.

Woon jij in Wateringse Veld en ben je opzoek naar een sportschool die jou helpt bij jouw doelen? Health Me Wateringse Veld is makkelijk te bereiken en biedt een vorm van personal training op een goedkope manier. Wij onderscheiden van traditionele fitness door gebruik te maken van de Milon cirkel. De Milon cirkel kent 12 computergestuurde toestellen waarvan 6 cardio- en 6 krachttoestellen. Een training duurt slechts 35 minuten bestaande uit twee rondes van 17,5 minuut.

Hilgersom

Bij Hilgersom willen wij advies geven aan klanten die geïnteresseerd zijn in hun persoonlijke financiële situatie en het best mogelijk hieruit willen halen. Door veel tijd te investeren in persoonlijke aandacht voor onze klanten zijn wij in staat de financiële vertrouwenspersoon te worden van onze klanten. Onze klanten kunnen altijd op ons terugvallen in iedere levensfase, bij iedere gebeurtenis.

Vrienden van het Wateringse Veld Loopfestijn

NM The Female Gym

NM is de eerste vrouwensportschool in Rijswijk en omgeving. NM is centraal gelegen in Rijswijk nabij het station en winkelcentrum De Boogaard. De vraag naar een professionele en georganiseerde sportschool voor vrouwen neemt toe. Vrouwen willen meer bewegen, of het nu de werkende vrouw is of de huisvrouw. Online kan jij jouw trainingsuren reserveren, zowel voor cardio en fitness als groepslessen. Hierdoor willen we drukte beperken en voldoende ruimte geven aan iedere vrouw. Belangrijk is ook het open karakter door de zaal open en groot te houden, maar wel privacy te geven aan de vrouwen voor het trainen. Uit ervaring blijkt ook dat er vrouwen zijn die alleen groepslessen volgen, alleen cardio- en fitnessapparatuur gebruiken maar ook beiden. Hiervoor hebben wij een uitgebreid pakket aan abonnementen om iedere vrouw een aanbod te bieden.

Een eyecatcher in de zaak is de 9 meter lange bar en de open ruimte. Hier kunnen vrouwen na de training genieten van verschillende soorten koffie, thee, proteïne shake of diverse andere producten van XXL Nutrition. Verder hechten wij veel waarden aan respect voor elkaar en ongeacht je achtergrond om je thuis te voelen bij NM.

Zeeuw & Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw is uw Nissan-dealer in regio Westland, Den Haag, Zoetermeer en Noordwijk. Onze Nissan-specialisten helpen u graag op weg. Of u nu een nieuwe Nissan personenauto, occasion of Nissan bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren, of op zoek bent naar de expert op het gebied van Nissan onderhoud zodat u er zeker van kunt zijn dat uw Nissan wordt onderhouden en gerepareerd door experts met de juiste kennis, onderdelen en gereedschappen; bij Zeeuw & Zeeuw Nissan bent u aan het juiste adres. Bekijk online ons aanbod of kom lang in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar.

Gemeente Den Haag
Evenementen zijn belangrijk voor ondernemers, bewoners en bezoekers van Den Haag. De gemeente geeft subsidie aan kleinschalige publieksevenementen, vooral voor de ondersteuning van de promotie van het evenement. Voor wie? Rechtspersonen zoals bedrijven, stichtingen en verenigingen kunnen subsidie krijgen. Zo ook voor het Wateringse Veld Loopfestijn

Wateringse Veld
Een opmerkelijk stedenbouwkundig plan van het Ontwikkelings Combinatie Wateringse Veld. De Architecten van het Wateringse Veld. In 1995 werd de Stedenbouwkundige Visie voor Wateringse Veld vastgesteld. Voorop stond het zoveel als mogelijk inpassen van de bestaande landschappelijke waardes. Historische Landschapselementen, zoals de watergangen, de linten met hun karakteristieke bebouwing en de hoogteverschillen in het landschap, moesten, waar mogelijk, worden behouden. En is samen met de Gemeente Den Haag de sponsors van het eerste uur van het Wateringse Veld Loopfestijn.

Double Sports
Double Sports is een jong, fris, maar ervaren bedrijf dat zich richt op het opzetten en verzorgen van (nieuwe) sport- en spelactiviteiten. Wij ondersteunen instanties in het onderwijs, sportverenigingen, gemeentelijke organisaties en kinderdagverblijven op het gebied van sport en spel. Double Sports biedt uitvoering, organisatie en coördinatie van sport en spelactiviteiten voor met name het onderwijs, de kinderopvang, welzijnsinstanties en gemeenten. Alle activiteiten van Double Sports worden verzorgd door flexibele sportprofessionals die sport en spel kunnen onderwijzen van jong tot oud.

Wijkz

Wijkz is de Haagse welzijnsorganisatie, actief in zeven Haagse stadsdelen waar we samen met inwoners werken aan een leefbare stad. We zetten ons met veel enthousiasme en deskundigheid in om je te informeren, advies te geven en je alvast een stukje op weg te helpen. Zodat je uiteindelijk zelf met vertrouwen aan de slag kan. Een prettige leefomgeving valt of staat met bewoners die naar elkaar omkijken. Samen iets leuks organiseren, met elkaar om tafel om te praten over de buurt, of gewoon een gezellige middag sporten of wandelen. Een sterke sociale basis maakt de buurt prettiger. En maakt problemen zoals armoede, uitsluiting of criminaliteit bespreekbaar. Maar hoe kun je iets organiseren als je een goed idee hebt? Want ondanks alle goede bedoelingen van instanties, is het niet altijd eenvoudig om het juiste loket te vinden. Bij wie moet je zijn? Hoe pak je samen met buurtgenoten een mooi plan op? Hoe organiseer je iets leuks voor je straat? Als je daar zelf niet uitkomt, kan Wijkz je op weg helpen.

BOEI 90
‘Geloven in de wijk!’, dat is de slogan van BOEI 90. We zijn een jonge, moderne kerk in de Haagse wijk Wateringse Veld. We willen een positieve bijdrage leveren aan de wijk door ‘het omzien naar elkaar’ te verwezenlijken. Veel mensen zijn op zoek naar meer, op zoek naar God? Maar wie is God en wie is Jezus en wat betekent het om te geloven? BOEI 90 helpt je graag een antwoord te vinden op deze vraag! Sommigen doen al jaren iets met geloof, maar voor velen is het helemaal nieuw. Of je aan geloof doet of niet, of als je nog nooit in een kerk bent geweest of de kerkdeuren ooit achter je hebt dichtgetrokken, onze deur staan te allen tijde voor je open! BOEI 90 is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) en is hiermee onderdeel van de PKN.

Bike Totaal Wijtman  

Al bijna 100 jaar is Bike Totaal Wijtman een familiebedrijf dat gepassioneerd is in het vakmanschap. Bij Bike Totaal Wijtman wordt vakmanschap gecombineerd met modern fietsplezier. De winkels beschikken over een uitgebreid assortiment wat naast (elektrische) fietsen ook beschikt over fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Binnen de bedrijfscultuur staat service op nummer één! Hun missie is: “Het behouden van een servicegerichte, dienstverlenende tweewielerwinkel waar de klant centraal staat. Hierbij willen wij de verwachtingen van de klant overtreffen”. Hun visie: “Bike Totaal Wijtman is een professioneel, dienstverlenend, servicegerichte tweewielerwinkel die zich onderscheid in assortiment, advies en vriendelijke benadering. Als iemand in Delft of Vlaardingen op zoek is naar een fiets of aanverwant dan denkt hij/zij aan Bike Totaal Wijtman. Bij Bike Totaal Wijtman koopt men fietsplezier!

’t Feesthuis

Bij ons vind je alles om van je feest een succes te maken. In 2005 opende ’t Feesthuis haar eerste feestwinkel in Wateringen. In 2020 kreeg de feestwinkel een totale metamorfose om klaar te zijn voor de toekomst en nog beter op de vraag van deze tijd in te kunnen gaan. Nog meer ballonnen en versiering om elk feest volgens de laatste trends aan te kunnen kleden.
Wij hebben een enorm assortiment aan feestartikelen, cadeauartikelen, verkleedartikelen en schmink. Daarbovenop maken wij  terwijl je er op wacht de mooiste ballonsets aan onze unieke ballonnenbalie, op bestelling leveren we ballondecoraties als bogen en pilaren en verhuren wij Sinterklaas- en Kerstkleding.

Jeroen Tibbe fotografie
Fotografie is en blijft mijn grootste passie. Met name sportfotografie vind ik geweldig om te doen. Vrijwel ieder weekend zit ik langs de velden om de actie bij voetbal, atletiek of wielrennen te fotograferen. Sinds een jaar ben ik ook regelmatig bij concoursen voor springpaarden te vinden of in het bos bij een eventingwedstrijd. Maar ik heb in het verleden ook hele bijzondere sporten gefotografeerd zoals jeu-de-boules, schoonspringen en kanopolo.